Glade Hunde Gillesbjerg - din hunds feriested på Sydfyn.

Om Glade Hunde Gillesbjerg Minihundepension

 

Minihundepension på Sydfyn

På den firelængede gård fra 1860, midt i den smukkeste natur på Langeland, ligger Danmarks måske mindste hundepension. Her på Gillesbjerg tager vi max tre hundegæster af gangen. Derfor er der tid til det, som er vigtigst for os - fokus på din hund og dens behov. 

 

Nærvær med din hund

At få passet sin hund er en tillidssag. Ideen til Glade Hunde Gillesbjerg fik jeg, da vi skulle have vores dejlige golden retriever, Oscar, passet i forbindelse med en ferie. Jeg besøgte en række store og mindre hundepensioner, som jeg ikke synes passede til min hund. Tanken blev født; en minihundepension med max 3 hundegæster, som er en del af vores hverdag og færdes sammen med mig og Oscar hele dagen; i huset, haven og på lange gåture i de skønne omgivelser her på Gillesbjerg, hvor vi har både skov, mark og hav lige uden for døren. Om natten sover vores hundegæster i huset.

Din hund i fokus

Hunde er ligeså forskellige som mennesker og har forskellige behov. Fordi vi max har 3 hundegæster ad gangen kan vi fokusere på din hund og dens individuelle behov for både samvær med os, motion, leg, aktivitet og hvile.

Hundegæsterne er sammen med os hele dagen og indgår i vores hverdag sammen med vores meget omgængelige golden retriever, Oscar. Vi går ture (min. 30 min) med vores gæstehunde, mindst to gange om dagen, uanset om solen skinner eller det regner. Har din hund fysiske skavanker eller er den ældre og måske dårligt gående tilpasser jeg naturligvis gåture, aktiviteter og hvile herefter.


Når din hund ikke er på tur er vi ofte i vores store have, hvor vi også har en lille skov. De perfekte rammer for forskellige aktiviteter og leg med hundene udenfor.

Resten af tiden tilbringer hundene sammen med os i huset, hvor der er god tid til at hvile og blive nusset og kælet for. Om natten sover hundene i huset sammen med os. For at sikre, at der er ro og tryghed omkring hundene ved sovetid sover de i hver deres store bur med en behagelig hundeseng og adgang til frisk vand. I løbet af din hunds ophold, sender vi dig et par videoklip, så du kan følge med i din hunds dagligdag, mens du er væk.

Hos Glade Hunde er der plads til alle hundetyper, dog gør vi opmærksom på, at aggressive hunde ikke passer ind i vores koncept, hvor gæstehunde er sammen med hinanden og mig hele dagen.

Oscar og Olsen en vinterdag på stranden.