Den bedste oplevelse for din hund

 

Hos Glade Hunde er der plads til alle hundetyper. Vi gør dog opmærksom på, at aggressive hunde ikke accepteres. 

Din hunds ophold på Gillesbjerg

Prøvedøgn inden ankomst:

Det er vigtigt for os at din hund trives under sit ophold på Gillesbjerg. Derfor skal ”nye” hunde, der ikke har været på Gillesbjerg før, bookes ind på en enkelt prøveovernatning inden opholdet. Sådan sikrer vi den bedste oplevelse for din hund.

Forsikring og vaccinationer:

Som ejer er det dit ansvar at sikre, at din hund er dækket af lovpligtig ansvarsforsikring, ligesom din hunds ophold på Gillesbjerg foregår på ejers regning og risiko. Hundegæster skal være vaccineret i følge den danske dyrlægestands anbefaling. Hunde skal være fri for/behandlet mod lopper, indvoldsorm og flåter ved ankomst.

Halsbånd:

Din hund skal bære halsbånd forsynet med ejers navn og telefonnr. Halsbåndet skal være solidt og må ikke kunne falde af ifm med løb og leg med andre hunde.

 

Aflevering og afhentning:

Hunde kan hentes og afleveres hele dagen, men efter aftale. BEMÆRK vi henter og bringer også gerne din hund, se prisliste vedr. tilkøb.

Fodring:

Skift af hundefoder skal gøres skånsomt over min. en uge og ikke fra dag til dag, da det belaster hundens fordøjelsessystem unødigt og kan føre til sygdom. Derfor skal du medbringe hundens eget foder til dens ophold på Gillesbjerg. Foder bedes pakket i en aflukket plastbeholder, hvorpå navn og daglig fodermængde anføres. Medbring evt. målebæger.

Jeg fodrer vores hundegæster 2 gange dagligt, morgen og aften. For at undgå stress blandt hundene ved spisetid, sørger jeg for at hundene fodres adskilt. Efter fodring hviler hundene, så der er ro til fordøjelse.

Medicin:

Jeg giver gerne din hund medicin. Du skal blot medbringe medicinen, hvorpå dosering og din hunds navn tydeligt fremgår. 

Obs! Hvis din hund har et særlig tidskrævende medicin / plejebehov, pålægges yderligere kr. 100 per påbegyndt dag. 

Sygdom:

Skulle din hund vise tegn på sygdom under sit ophold på Gillesbjerg forbeholder vi os retten til at kontakte dyrlæge for ejers regning. Vi kontakter naturligvis ejer herom.

Du bedes anføre på oplysningsskemaet om din hund har allergi eller andet, jeg skal være særligt opmærksom på.

Løbetid:

Da vores koncept bygger på samvær mellem hundegæster, er løbetid meget forstyrrende og vi kan derfor (som udgangspunkt) ikke tilbyde pasning. Ring evt. for særlig aftale.

Skulle din hund undtagelsvist komme i løbetid under ophold, tillægges kr. 150 ekstra per påbegyndt dag. 

Derudover pålægges pris for køb af løbetidsbukser + bind.